Massage

Hvad er Fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er også kendt som sportsmassage.

Massagen er en dybdegående behandling, som sætter fokus på at afhjælpe smerter i bevægelsesapparatet.


I behandlingen vil der være fokus på muskler og væv.

Jeg arbejder med triggerpunkter og kan også benytte mig at cupper – naturligvis i samråd med dig.Massagen giver både fysisk og psykisk velvære og virker afstressende.

Fysiurgisk massage er godt for:
Hvis du oplever hovedpine, nakkespændinger eller smerter i lænden, kan det ofte stamme fra, at du udsættes for arbejdsstillinger, der skaber nogle muskelgener eller smerter.


Her kan fysiurgisk massage være medvirkende til lindring af smerter i nakke, skuldre, arme eller lænd ved at behandle de hyperaktive triggerpunkter i musklerne.

Ved at behandle de ømme triggerpunkter opnår man med en dybdegående massage at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer og få tilført frisk, ilt- og næringsrigt blod til muskulaturen.


Dette vil være både smertelindrende og forbyggende i forhold til muskelømhed eller skader.

Fordele ved fysiurgisk massage:
Udover, at du ved den fysiurgiske massage vil kunne opleve smertelindring i den smerteplagede muskulatur, vil du føle en form for lethed.


Denne lethed er en effekt af, at kroppen vil opleve øget blodcirkulation, der bevirker, at diverse affaldsstoffer frigives. Ved den øgede fokus på triggerpunkter vil kroppen desuden udskille blandt andet endorfiner, der lindrer smerte og gør det nemmere for væske at strømme igennem blodkarrene.

For at få det meste ud af massagen er det vigtigt, at kroppen er hydreret, så derfor anbefales det, at du drikker 1 til 3 glas vand efter behandlingen.

Jeg kan, efter aftale med dig, suppler din behandling med cupper, zoneterapi samt nåle (akupunktur) for at opnå det bedste resultat.

Varighed:

Der er mulighed for at få massage af varigheden 30 -, 60-, eller 90 minutter.

Hvis du ønsker welness massage, kan dette sagens lade sig gøre.