Lifting Gua Sha®

Er du til velvære, skal du ikke lade denne behandling gå dig forbi!

Lifting Gua Sha® behandling består af en Japansk Lifting samt Gua sha og Kosmetisk Cupping behandling – så det er faktiske to behandlinger samlet til én.

Hvad er det?

Lifting Gua Sha® er en kombination af flere ansigtløftnings teknikker, som tilsammen giver fantastiske resultater og samtidig afbalanceres kroppens organzoner ved hjælp af akupunktur punkter, lymfedrænage og ansigts massage.

Hvad gør det?

Det giver et ansigtløft, flot glød til huden samt mindskes rynker og linjer på en naturlig måde. Ansigtet tilføres mere farve, glød og udstråling, da spændinger i musker og væv frigives.

Hvordan foregår det?

Først renses hunden og derefter stimuleres et beroligende punkt. Hele ansigtmassagen fra Japansk Lifting udføres med en lækker økologisk hybenkerneroseolie. Dernæst benyttes mini cupper samt en Rosa Kvarts sten på ens områder, hvor der er rynker og linjer. Behandlingen afsluttes med en kølende maske. Det er en meget afslappende behandling, hvor du vil opleve en fantastisk ro i kroppen.

Ved intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, vil du opleve at rynker og linjer i dit ansigt mindskes. Ved mere information kontakt Siegfred Care.

Hvem har udviklet Lifting Gua Sha®?

Behandlingsformen er udviklet af Mette Brandt, som jeg er certificeret hos.

Hvem må ikke få Lifting Gua Sha®?

  • Personer med feber
  • Gravide indtil 12 uge
  • Personer med forkølelssår